Over ons

Over ons

Welkom bij CKR Taxi, uw betrouwbare partner voor vervoer.
CKR Taxi is opgericht met het doel om onze klanten veilig en comfortabel van A naar B te brengen. Wij zijn er trots op dat we inmiddels een van de meest betrouwbare en efficiënte taxibedrijven in de Drechtsteden regio zijn geworden. Wij rijden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook zijn wij in het bezit van een TX Keurmerk.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop en we zorgen er dan ook altijd voor dat u tevreden bent met onze service. Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakelijke afspraak, een ritje naar de luchthaven of een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. CKR Taxi is niet alleen gericht op individuele ritten, maar we bieden ook groepsvervoer, luchthaventransfers en zakelijke diensten aan. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd, niet alleen vanwege hun rijvaardigheden, maar ook vanwege hun vriendelijkheid en klantgerichtheid. Ze zijn goed bekend met de lokale wegen en zorgen ervoor dat je comfortabel en op tijd aankomt, waar je ook heen moet.

We geloven in transparantie en eerlijkheid. Onze tarieven zijn concurrerend en duidelijk, zonder verborgen kosten. Bij CKR Taxi streven we naar een vlekkeloze ervaring vanaf het moment dat je een rit boekt tot het moment dat je op je bestemming aankomt.Bedankt dat je voor CKR Taxi hebt gekozen voor jouw vervoersbehoeften. We kijken ernaar uit om je comfortabel, veilig en op tijd naar je volgende bestemming te brengen. Heeft u speciale verzoeken? Wij denken graag met u mee om u een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook (spoed) pakketten bezorgen waar u ook maar wilt, uw telefoon in de taxi opladen en beschikken wij ook over kinderzitjes.

Voor meer informatie of om een reservering te maken, neem contact met ons op. We staan klaar om u van dienst te zijn.

Contact
Image

Voltooide ritten

571

Volg ons!

Google Reviews: 26 (5,0)
5/5
Translate »